Duale studenten

Pas jij onze BRIL en past BRIL bij jou?

Bij BRIL bieden we jou betere faciliteiten en voorwaarden dan de grote kantoren in Nederland. Onze medewerkerstevredenheid is zeer hoog en ook onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering. Dit is de belangrijkste reden dat we op zoek zijn naar versterking! We zijn op zoek naar de ideale match. Het is belangrijk dat je aan onze wensen voldoet, maar het is minstens zo belangrijk dat wij aan jouw wensen voldoen!

Jij gaat ervoor zorgen dat ons werk een kwaliteits-boost krijgt en wij als team voldoende tijd hebben voor belangrijkere zaken dan werken.

Wij gaan ervoor zorgen dat jij zoveel plezier hebt dat je het jammer vindt dat je deze keuze niet eerder gemaakt hebt. Je gaat je ontwikkelen in de competenties die jij wilt ontwikkelen.

JIJ KRIJGT VAN ONS:

Een lach

Wij houden van plezier maken

en zijn alleen formeel als dat nodig is.

Tevreden klanten

 Onze klanten waarderen ons. Waarom? Omdat we uitstralen dat we genieten van ons werk en omdat we duidelijk en eerlijk zijn.

Flexibiliteit

Ons kantoor staat in Veenendaal, maar we bekijken per dag wat de meest praktische plek is om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Ook als die plek thuis is? Ja natuurlijk!

Beloning

We bieden je een marktconform salaris. Daarnaast belonen we je graag met 30 vakantiedagen (op basis van 40 uur), een laptop die je ook privé en voor studie kunt gebruiken.

Studievergoeding

Studeer je? Goed bezig! Wij vergoeden je gehele studie en één wekelijkse studiedag omdat we vinden dat jouw ontwikkeling het belangrijkste is.

WIJ KRIJGEN VAN JOU:

Je plezier

Je vindt werkplezier belangrijk en straalt dat ook uit. Fun zorgt er bij jou voor dat je nog meer energie uit je werkt haalt.

Je ervaring

Als student ga je bij ons het vak leren, en ervaring in de praktijk op doen. Jouw HBO/WO denkniveau gaat je daar enorm bij helpen!

 

Communicatie

Je kunt je mondeling en schriftelijk goed verwoorden en bent ook niet bang te communiceren als iets niet gaat lukken. We zijn allemaal mensen.

 

Out of the box

Je denkt goed na over wat je doet, zodat je de goede dingen doet en die dingen goed doet. Je houdt van innoveren en van creativiteit.

 

Skills

Je bent goed in analyseren en je kunt gestructureerd werken. Je houdt van teamwork maar bent ook in staat zelfstandig te werken.

 

Je ambitie

Je bent iemand die dagelijks bijleert en zich heel graag ontwikkelt. Je ambities en leergierigheid zorgen voor veel enthousiasme.

 

Hoe verder?

Voelt dit als bekend terrein? We komen graag met je contact! Stuur je motivatie en cv naar contact@brilaccountants.nl en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

REISBRANCHE

MKB