ONZE BRIL

Onze BRIL

Wij zijn net even scherper, maar niet alleen dat! We zijn ook net even anders en net even innovatiever.

Onze manier van werken wordt door onze medewerkers en klanten getypeerd als atypisch, en dat is ook wat we willen. Hiërarchie? Alleen als dat echt nodig is. Humor? Ja graag! Elke dag nieuwe dingen leren? We blijven uitdagen!

Wij controleren uw jaarrekening, maar we willen ook beheersing over het hele proces. We houden niet van achter de feiten aanlopen. We vinden een duurzame relatie belangrijk en willen daar graag in investeren.

 

AFM vergunning

Accountantskantoren mogen alleen wettelijke controles uitvoeren wanneer zij beschikken over de vergunning hiervoor. Om deze vergunning te krijgen moet een accountantskantoor onder andere een hoog niveau van deskundigheid en vakbekwaamheid kunnen aantonen.  Wij beschikken over deze AFM-vergunning en daarmee voldoen wij aan alle gestelde kwaliteitseisen. Kwaliteit: dit is natuurlijk een containerbegrip, waar ieder accountantskantoor mee strooit. Bij ons betekent kwaliteit:

  • Conform wet- en regelgeving
  • Hoge (partner)betrokkenheid: u kent de persoon die de krabbel zet! ;
  • Efficiëntie: wij plannen ruim van te voren, rekening houdend met uw wensen. Het controleproces verloopt soepel. Dit kunnen we waarmaken doordat we graag zoveel mogelijk bij onze klanten aanwezig zijn. Wij stellen de nodige- en niet de onnodige vragen.

SRA lidmaatschap

We kunnen veel en we weten veel, maar natuurlijk niet alles. Soms wil je gewoon even sparren met accountants buiten je directe omgeving. Daarom werken wij nauw samen met SRA, die samenwerken, kennis delen en innoveren ook hoog in het vaandel hebben staan.

 

Branchepartner ANVR

Wij zijn specialist in de reisbranche en zijn daarom trotse branchepartner bij de ANVR. Wij staan nauw in contact met de ANVR en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

    REISBRANCHE

    MKB