MKB

Wij zijn in het hele land actief in alle sectoren binnen het MKB, van handel tot productie tot dienstverlening. Onze ervaring in de breedte betekent gelukkig geen gebrek aan diepgang. Om uw organisatie optimaal te bedienen verdiepen wij ons in uw bedrijf en de sector.
Onze focus ligt op alles waar u als ondernemer zo min mogelijk mee bezig wilt zijn, namelijk de administratie. Door onze branche specifieke kennis doen we aanbevelingen om uw administratie te optimaliseren en risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten.

Naast de reisbranche en de transportsector zijn wij momenteel in de volgende branches actief:

Retail
Concurrentie is een belangrijk begrip binnen de retail, zowel online als offline. Hierdoor bent u als ondernemer gebrand op efficiëntie, inzicht en transparantie. Door onze ervaring in de retail kunnen wij u aanbevelingen doen hoe u uw administratie en processen kunt optimaliseren, of bijvoorbeeld hoe u uw omzet analyseert. Onze data-analyses geven ons inzicht in uw bedrijf, wat wij gebruiken voor de controle van uw jaarrekening. Op basis van deze data kunt u vervolgens ook uw organisatie verder ontwikkelen.

Stichtingen en verenigingen

Stichting en verenigingen hebben vaak te maken met statutaire verplichtingen omtrent de controle of beoordeling van de jaarrekening. Bovendien moeten subsidieverantwoordingen meestal voorzien worden van een accountantsverklaring. Stichting en verenigingen hebben vaak meer stakeholders en belanghebbenden dan een profit-organisatie , zoals donateurs, leden en subsidieverstrekkers. Onder andere vermogensvorming, ANBI-vereisten, projectverantwoordingen zijn specifiek binnen de not-for-profit sector. Wij, en de organisaties waar wij mee samenwerken, voorzien u van de benodigde kennis en een accountantsverklaring.

Groothandel

Alles bruist en alles beweegt. Alles draait om efficiëntie, schakelen, voorraad op peil houden (maar niet te hoog) en natuurlijk winst maken. Onze ervaring in deze branche helpt u in het realiseren hiervan. Onze data-analyses zorgen ervoor dat wij op een snelle en betrouwbare manier uw jaarrekening kunnen controleren. Daarnaast geven deze analyses u inzicht in bijvoorbeeld de omzet en marge per product of productgroep. Hierdoor kunt u op basis van betrouwbare informatie bijvoorbeeld de keuze maken om te investeren in nieuwe machines of personeel.

REISBRANCHE