Pas jij onze BRIL en past BRIL bij jou?

Houd jij ook zo van lachen? Wij ook.

Omdat wij steeds minder tijd krijgen om te lachen zijn we op zoek naar versterking. We zijn op zoek naar de ideale match. Het is belangrijk dat je aan onze wensen voldoet, maar het is minstens zo belangrijk dat wij aan jouw wensen voldoen!

Jij gaat ervoor zorgen dat ons werk een kwaliteits-boost krijgt en wij als team voldoende tijd hebben voor belangrijkere zaken dan werken.

Wij gaan ervoor zorgen dat jij zoveel plezier hebt dat je het jammer vindt dat je deze keuze niet eerder gemaakt hebt. Je gaat je ontwikkelen in de competenties die jij wilt ontwikkelen.Jij krijgt van ons:

Een lach

Wij houden van plezier maken en zijn alleen formeel als dat nodig is.

Tevreden klant

Onze klanten waarderen ons. Waarom? Omdat we uitstralen dat we genieten van ons werk en omdat we duidelijk en eerlijk zijn

Flexibiliteit

Ons kantoor staat in Zeist, maar in de praktijk stappen we bij elkaar in de auto of de trein en bezoeken we onze klanten. Een dagje thuiswerken omdat dat handig is? Natuurlijk geen probleem!

Vakantiedagen? Natuurlijk krijg je die. Jij werkt wanneer jij dat wilt. Je werkt dus ook niet wanneer jij dat niet wilt. We focussen niet op productiviteit maar op onze gezamenlijke doelstellingen.

Salaris

Jij weet het beste van jezelf wat je kunt en wat je wilt bereiken. Je mag daarom bij ons zelf aangeven wat je wilt verdienen.

Studievergoeding

Studeer je? Goed bezig! Wij vergoeden je studie omdat we vinden dat jouw ontwikkeling het belangrijkste is.


Wij krijgen van jou:

Je plezier

Je vindt werkplezier belangrijk en straalt dat ook uit. Fun zorgt er bij jou voor dat je nog meer energie uit je werkt haalt.

Out of the box

Je denkt goed na over wat je doet, zodat je de goede dingen doet en die dingen goed doet. Je houdt van innoveren en van creativiteit.

Je ervaring

Je hebt minimaal 3 jaar gewerkt in de controlepraktijk en hebt daarbij je HBO/WO werk- en denkniveau toegepast.

Skills

Je bent goed in analyseren en je kunt gestructureerd werken. Je houdt van teamwork maar bent ook in staat zelfstandig te werken.

Communicatie

Je kunt je mondeling en schriftelijk goed verwoorden en bent ook niet bang te communiceren als iets niet gaat lukken. We zijn allemaal mensen.

Je ambitie

Je bent iemand die dagelijks bijleert en zich heel graag ontwikkelt. Je ambities en leergierigheid zorgen voor veel enthousiasme.


Hoe verder?

Voelt dit als bekend terrein? We komen graag met je contact! Stuur je motivatie en cv naar contact@brilaccountants.nl en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!