TRANSPORT

Persoonlijke interesse is de grote drijfkracht achter de expertise in de transportsector. Bij BRIL Accountants vinden het prachtig om te zien wat er allemaal bij een transportbedrijf komt kijken. Daar komen we achter, doordat we onze klanten door en door willen kennnen. Uitgebreide kennis van de organisatie is namelijk de basis voor onze controlewerkzaamheden.
Kort gezegd wil je in de transport zo efficiƫnt mogelijk van laden naar lossen. En zo kijken wij naar het controleproces. We nemen de klanten mee door het gehele proces, en waar nodig met andere partijen die belang hebben bij een betrouwbare jaarrekening.
Je kunt bijvoorbeeld geen transportmagazine openslaan, of het gaat van begin tot eind over het verduurzamen van de transportsector. Hierbij komen vaak grote investeringen op tafel te liggen. Wel zo fijn voor investeerders om te kunnen vertrouwen op de juiste cijfers, en te merken dat er een goede relatie is tussen de transportondernemer en zijn accountant.
Mouwen opstropen en intrinsieke motivatie zijn dan wel de verbindingsfactoren tussen BRIL Accountants en de transportsector. Meer weten of gewoon enthousiast geworden?

REISBRANCHE

MKB